Schoonmaken na sterfgeval

Schoonmaak na sterfgeval doe je niet zomaar even.

Na een sterfgeval heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan schoonmaken. Er moet zoveel geregeld worden. Wij nemen om dan ook graag de zorgen uit handen.

Schoonmaken na een sterfgeval door Knegt Dienstverlening houdt o.a. in: 

  • het verzorgen van de gehele schoonmaak
  • zowel bij sterfgevallen als bij calamiteiten
  • wij doen dit discreet, respectvol en snel
  • wij staan klaar voor al uw vragen
  • en u kunt uw verhaal bij ons kwijt

We raden u in veel gevallen af de ruimte waarin het sterfgeval heeft plaatsgevonden te betreden voordat wij er hebben schoongemaakt. Dit kan zijn omdat de aanblik traumatisch kan zijn, maar soms is er ook sprake van besmettingsgevaar. Als u dat wenst, begeleiden wij u na afloop van de schoonmaakwerkzaamheden bij de terugkeer naar de locatie. Ook hierbij helpen we u graag.

Schoonmaak na een sterfgeval is specialistisch werk

Het schoonmaken van de ruimte waar een sterfgeval heeft plaatsgevonden vraagt om een specialistische aanpak. Niet ieder schoonmaakbedrijf die dit aanbiedt is ook daadwerkelijk gespecialiseerd. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken na overlijden en werken met beschermende kleding en speciale apparatuur.

  • Het schoonmaakwerk zelf vraagt de grootste zorg en aandacht. Geuren en vlekken laten zich uitsluitend met speciaal materiaal verwijderen. De plaats van overlijden moet zorgvuldig worden ontsmet met daarvoor bestemde apparatuur om eventueel besmettingsgevaar tegen te gaan. Na afloop van de schoonmaakwerkzaamheden mag niets meer herinneren aan de tragedie die zich daar heeft afgespeeld.
  • Respect voor de nabestaanden en de overledene is uitermate belangrijk. Rouwende nabestaanden moeten hun verhaal kunnen doen. Ook is het van belang om nabestaanden goed te begeleiden wanneer zij de plaats van overlijden voor het eerst weer bezoeken. Ten slotte moet de privacy van de overledene en de nabestaanden worden gewaarborgd.

Vrijblijvend advies

U heeft wel wat anders aan uw hoofd. Daarom adviseren we u vrijblijvend over de beste aanpak in uw situatie. Bel of e-mail nu voor een schoonmaakadvies op maat. Wij werken landelijk en zorgen dat u snel wordt geholpen.

 

 

Knegt Dienstverlening v.o.f.
Platanenlaan 3
2382 ET Zoeterwoude

Tel:   071-5897711
Mob: 06-48080148
Mob: 06-48081483

Info@knegtdienstverlening.nl

KvK nummer: 53762061
BTW nr.: 8510.07.089.B01